سه شنبه, ۲۷ شوال ۱۴۴۵هـ| ۲۰۲۴/۰۵/۰۷م
ساعت: مدینه منوره
Menu
القائمة الرئيسية
القائمة الرئيسية

بدون خلافت بر منهج نبوت ذوب نظم جهانی فعلی می‌شویم و سرزمین ما به میدان رقابت امریکا و منطقه مبدل می‌گردد Featured

وزیر دفاع روسیه در نشست وزیران دفاع سازمان همکاری شانگهای در قزاقستان ادعا کرده است که: «خطر اصلی به آسیای میانه از گروه های هراس افگن افراطی مستقر در افغانستان است و ایالات متحده تلاش می‌کند که پس از خروج در سال ۲۰۲۱ از افغانستان، در منطقه نفوذ کند.» در سوی دیگر، معین سیاسی وزارت خارجه امریکا جان بس، در سفرش به قطر و پاکستان تلاش دارد تا با مقامات این دو کشور و سایر هیأت‌های دیپلوماتیک در باره پشتیبانی از افغانستان و منافع مشترک امنیتی منطقه گفت‌وگو کند.

آن‌چه از اظهارات مقامات امریکا، روسیه و همین‌گونه مقامات چینایی واضح و روشن است این‌که رقابت شدیدی در بین قدرت‌های بزرگ بر سَر منافع شان در افغانستان براه افتاده و هر کدام از این قدرت‌ها خواهان مبدل ساختن افغانستان به حوزه‌ی نفوذ سیاسی و امنیتی خود هستند. هرچند امریکا پس از شکست ذلیلانه از لحاظ نظامی افغانستان را ترک گفته است، ولی بدلیل موقعیت خاص جغرافیایی این سرزمین که در نزدیکی با آسیای میانه، آسیای جنوبی و چین قرار دارد، هنوز طمع دارد تا نفوذ سیاسی و امنیتی خود را در افغانستان بازیابی نماید و سفرهای منطقوی دیپلومات‌های امریکایی بیشتر به همین هدف است.

در سوی دیگر، کشورهای منطقه فرار امریکا از افغانستان را نشانه‌ی ضعف تلقی کرده و آن را فرصتی برای گسترش نفوذ خود در این سرزمین می‌بییند و تلاش دارند تا با همکاری‌های اقتصادی، واگذاری مراکز دیپلوماتیک، و مطرح ساختن نگرانی‌های امنیتی؛ نفوذ سیاسی، اقتصادی و امنیتی خود را در افغانستان گسترش دهند. 

در میان رقابت قدرت‌ها، آن‌چه بیشتر از همه مایه‌ی نگرانی است، موقف ضعیف و سیاست خارجی اقتصاد محور حکومت افغانستان است که یک سیاست انفعالی بوده و جواب‌گُوی عصر رقابت قدرت‌های بزرگ استعماری نیست. بعضی از مقامات حاکمیت فعلی سخت در تلاش اند تا هم با منطقه نزدیک شوند و هم با غرب، و در وسط این بازی سیاسی، منافع و بقای خود را تامین کنند. رویکردی که خطرناک بوده و نوعی آب بازی در حوزه‌ی نفوذ سیاسی دیگران است. اسلام چنین سیاست خدعه آمیز را غیرشرعی می‌داند و از لحاظ عاقبت سیاسی نیز در نهایت افغانستان را یا در آغوش غرب پرتاب می‌کند یا به آغوش منطقه.

سیاست‌مداران و مردم مسلمان افغانستان باید بدانند که استعمار جزء لاینفک سیاست خارجی قدرت‌های بزرگ است. استعمارگران اگر از دروازه پیش‌رُو از افغانستان بیرون شدند، تلاش دارند از دروازه‌ی عقب با چهره، نام و شعار جدید وارد شوند، ولی ماهیت استعماری شان هیچ‌گاه تغییر نمی‌کند. اگر رهبران حکومت افغانستان بخواهند در ساختار دولت ملت، نظم بین‌المللی کنونی و نظم‌های کوچک منطقه‌یی سیاست کنند، در این ساختارهای پوسیده و نظم‌ها فاسد و کفری ذوب شده و به سرنوشت ده‌ها گروه اسلامی دچار می‌شوند که بعد از پیروزی در میدان جهاد، در میدان سیاست به ناکامی بسیار خطرناک مواجه شدند.

 بناء راه حل این است که تلاش صورت گیرد تا حوزه‌ای نفوذ سیاسی ـ امنیتی مستقل ایجاد گردد. طوری‌که حاکمان فعلی به جای نزدیکی با غرب و یا منطقه، با مسلمانان جهان و گروه‌های اسلامی نزدیک شوند و مشترکاً به ایجاد یک نظم مستقل سیاسی بپردازند. این کار زمانی ممکن است که بیرون از زندان جغرافیایی دولت ـ ملت بنام افغانستان فکر شود و برای تأسیس خلافت بر منهج نبوت تلاش و مبارزه صورت گیرد. در واقع، این خلافت است که توانایی ایجاد نظم نوین جهانی را دارد که در آن مسلمانان را از حالت ذلت و ظلم بیرون کشیده و در سیاست جهانی فعالانه نقش ایفا می‌کند. نظم که در داخل اسلام را کامل و شامل تطبیق نموده و در سیاست خارجی توسط دعوت و جهاد، نور اسلام را به سایر ملل جهان حمل می‌کند.

يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا استَجيبوا لِلَّهِ وَلِلرَّسولِ إِذا دَعاكُم لِما يُحييكُم [الانفال:24]

اى مؤمنان! فرمان خدا را بپذيريد، و دستور پيغمبر او را قبول كنيد هنگامى كه شما را به چيزى دعوت كند كه به شما زندگى (مادى و معنوى و دنيوى و اخروى) بخشد

دفتر مطبوعاتی حزب‌التحریر ـ ولایه افغانستان

ادامه مطلب...

هیئتی از حزب‌التحریر- ولایه سودان با شاروال قبیله مسیریة در ایالت دریای سرخ ملاقات کرد

  • نشر شده در سودان

(ترجمه)

به روز  سه شنبه 21 شوال 1445 هـ‌.ق مصادف با 2024/4/30م، هیئتی از حزب‌التحریر ولایۀ سودان به رهبری استاد نصیر رضا، رئیس کمیته مرکزی ارتباطات حزب‌التحریر ولایۀ سودان به همراه اعضای حزب: برادر عبدالله حسین، هماهنگ کنندۀ کمیتۀ ارتباطات، استاد عبدالجلیل ادم، عضو حزب‌التحریر، و برادر حقار حسن، عضو حزب‌التحریر، با شاروال "عبدالعزیز سیور" شاروال قبیلۀ مسیریة در ایالت دریای سرخ، در دفتر حزب‌التحریر ولایۀ سودان در شهر بندر سودان دیدار نمودند.

این دیدار شامل معرفی حزب‌التحریر و هدف آن بود که تلاش برای از سرگیری زندگی اسلامی از طریق تأسیس خلافت راشده بر منهج نبوت می‌باشد. این هیئت هم‌چنان به شاروال توضیح داد که مشکل امروز مسلمانان، نظام‌های وارداتی غربی است، زیرا آنها عامل بدبختی مردم سرزمین‌های اسلامی می‌باشد و راه‌حل‌های ارائه شدۀ آن برای رفع مشکلات بر اساس نظام‌های غربی بوده که منجر به پیچیدگی و تشدید مشکلات گردیده است. بنابراین، راه‌حل تنها از عقیدۀ عالی اسلامی می‌تواند سرچشمه بگیرد، با بازگشت به حاکمیت اسلام در سایۀ دولت اسلامی و بیعت مسلمانان با خلیفۀ که آن‌ها را بر اساس کتاب الله سبحانه‌وتعالی و سنت رسول‌اش صلی‌الله علیه وسلم رهبری نماید.

ابراهیم عثمان (ابو خلیل)

 سخنگوی رسمی حزب‌التحریر ولایۀ سودان

22 شوال 1445 هـ‌ق

چهارشنبه 01 می 2024م

مترجم: عبـدالرحمن "قـاطـع"

https://www.hizb-ut-tahrir.info/en/index.php/press-releases/sudan/26032.html

 

ادامه مطلب...

احکام اسلام مطابق با فطرت انسان است

(ترجمه)

از سهل بن سعد رضی‌الله عنه روایت است که رسول الله صلی الله علیه وسلم فرمودند:

«لا يَزَالُ النَّاسُ بِخَيْرٍ مَا عَجَّلُوا الْفِطْرَ» [رواه البخاری: ۱۸۵6]

ترجمه: تا زمانی‌که مردم در افطار کردن عجله کنند، همواره در خير و نيکی به سر می برند.

 دین اسلام این‌گونه ما را با اجرای احکام و دساتیرش به خوشی و سعادت می‌رساند. در تعجیل و شتاب در افطار حکمت‌های بزرگی نهفته است؛ زیرا در آن، دوری از افراط و غلو در دین، مخالفت با یهود و نصارا و پیروی از اخلاق انبیاء علیهم السلام وجود دارد. رسول اکرم صلی‌الله علیه وسلم می‌فرماید که تعجیل در افطار از اخلاق پیامبران است و این کار یکی از آداب غذاخوردن است.

تا مادامی‌که مردم در افطار کردن عجله کنند، همواره در خیر و خوبی هستند. این پیامی از جانب رسول الله صلی الله علیه وسلم است که مردم تا زمانی‌که در افطار تعجیل کنند همواره در خیر و نیکی خواهند بود. مردم با التزام بر این امر به نحوی عبادت نموده و با تطبیق یک حکم شرعی، مستحق چنین پاداش و خیر فراوانی می‌شوند.

بنابراین اگر تمام احکام اسلام رعایت شود چه خواهد شد؟ اگر شریعت الله سبحانه وتعالی بالای‌شان تطبیق شود، چگونه خواهد بود؟ اگر تمام این حُکام خائن را خلع و برکنار کرده و خلیفه‌ای را بر می‌گزیدند که به امور مردم رسیدگی کند و آن‌ها را در تمام مشکلات‌شان یاری نماید، چه اتفاقی می‌افتاد؟

بدون شک در حاکمیت اسلام و موجودیت خلیفه خیر فراوان و بزرگی خواهد بود؛ زیرا تطبیق و اجرای اسلام موافق و سازگار با فطرت انسان است. الله سبحانه وتعالی انسان را بر پایه فطرتی آفریده که با احکامش کاملاً موافق و سازگار است. بنابراین اگر انسان می‌خواهد زندگی خوشبختی داشته باشد، باید این نظام و احکام را در زندگانی خویش تطبیق نماید؛ در غیر این صورت، در بدبختی و شقاوت به سر خواهد برد. این موضوع دلیل زندگی دشواری را که این روزها تمام بشریت در آن به سر می‌برد توضیح می‌دهد؛ زیرا بشریت از نظام پروردگار و خالق خویش دور شده و به همین دلیل در بدبختی زندگی می‌کنند و این این فرمودۀ پروردگار بر آنان صدق می‌کند:

﴿وَمَنْ أَعْرَضَ عَن ذِكْرِي فَإِنَّ لَهُ مَعِيشَةً ضَنكًا﴾ [طه: 124]

ترجمه: و هرکس از یاد من روی‌گردان شود، زندگانی تنگ (و سخت و گرفته‌ای) خواهد داشت.

پروردگارا، خلافت راشده بر منهج نبوت را بر ما عنایت فرما تا به وسیلهٔ آن مشکلات و دشواری‌های مسلمانان بهبود یافته و حل شود و بلاها و مصیبت ها از آنان برطرف گردد! پروردگارا، زمین را با نور وجه کریمت منور گردان! اللهم آمین آمین!

مترجم: عبدالرحمن مستنصر

ادامه مطلب...

سکوت در برابر منکر از حیاء نیست!

(ترجمه)

از ابو هریره رضی الله عنه روایت است که رسول الله صلی الله علیه وسلم فرمودند:

«الْإِيمَانُ بِضْعٌ وَسِتُّونَ شُعْبَةً، وَالْحَيَاءُ شُعْبَةٌ مِنْ الْإِيمَانِ» (رواه بخاری)

ترجمه: ايمان شصت و چند شعبه دارد و حياء بخشی از ايمان است.

با وجود این‌که حیاء تنها یکی از شاخه‌های ایمان است، بازهم از مهم‌ترین ویژگی‌های ایمان به شمار می‌رود؛ زیرا حیاء علاوه بر این‌که انسان را از انجام اعمال بد بازمی‌دارد، انگیزه‌ای برای بسیاری از صفات نیک و بازدارندۀ بسیاری از دام‌های شیطان است. اما حیاء به هیچ وجه به معنای خجالت کشیدن از گفتن سخن حق یا انجام عمل نیک نیست. پس برای مسلمان جایز نیست که بخاطر شرم از مردم امر به معروف و نهی از منکر را کنار بگذارد؛ چرا‌که چنین عملی حیاء نبوده؛ بلکه ناتوانی، ضعف و ترس است؛ زیرا حیاء در این‌جا نابجاست.

ازاین‌رو می‌گوییم: بر هر مسلمانی‌که امروزه، لا إله إلا الله و محمد الرسول الله می‌گوید، لازم است که ابتدا در برابر پروردگار خویش سپس در برابر مردم و واقعیت کنونی، موقف و جایگاه واضح و مشخصی داشته باشد و بخاطر رضایت الله سبحانه وتعالی آنچه را که باید گفته شود، بگوید و از سرزنش هیچ سرزنش کننده‌ای نهراسد! باید اعلان کند که تمام اعمال ناشایست و تمام توطئه‌هایی را که مخفیانه و یا آشکارا طرح‌ریزی شده نکوهش می‌کند و امور خود را به هیچ حاکم یا منافقی نمی‌سپارد و در برابر بزرگ‌ترین منکَر که همانا وجود حکامی است که براساس قوانین غرب و به غیر ما انزل الله حکم می‌کنند، ساکت نمی‌ماند؛ زیرا سکوت در این مورد و مواردی از این قبیل، نشانۀ حیاء نبوده؛ بلکه ضعف و ذلت و سرافکندگی است.

پروردگارا! خلافت راشده بر منهج نبوت را زودتر بیاور که توسط آن آشفتگی مسلمانان برطرف می‌شود و مصیبت‌ها از آنان دفع می‌شود. پروردگارا! به نور وجه کریم خود زمین را روشن بفرما! اللهم آمین آمین.

مترجم: حسن سلحشور

ادامه مطلب...

نبود خلافت ریشۀ تمام مصیبت‌هاست!

  • نشر شده در سیاسی

(ترجمه)

 حذیفه ابن الیمان رضی الله عنه روایت می‌کند که رسول الله صلى الله عليه وسلم چنین می‌فرمایند:

«تكونُ فيكم النبوَّةُ ما شاء الله أنْ تكون، ثم يرفعها الله إذا شاء أنْ يرفعها، ثم تكون خلافةٌ على منهاج النبوَّة، فتكونُ ما شاءَ الله أنْ تكونَ، ثم يرفعُها الله إذا شاء أنْ يرفعها، ثمَّ تكونُ مُلكاً عاضَّاً ما شاء الله أنْ تكون، ثم يرفعها إذا شاء أنْ يرفعها، ثم تكونُ مُلكاً جبرية، فتكون ما شاء الله أنْ تكون، ثم يرفعها إذا شاء أنْ يرفعها، ثم تكون خلافةً على منهاج النبوَّة ثمّ سكت.»

ترجمه: تا مدتی‌که الله سبحانه وتعالی خواست، در ميان شما نبوت و پيامبری باقی خواهد ماند و هنگامی‌که الله سبحانه وتعالی خواست آن را از ميان برمی دارد، بعد از آن خلافت بر روش و منهج نبوت خواهد بود و آن تا هنگامی‌كه الله سبحانه وتعالی خواسته باشد، ادامه می یابد؛ سپس وقتى الله سبحانه وتعالی خواست آن را برداشته، مُلك عاض(به دندان قبضه شده) یا موروثی می آيد و آن تا وقتی الله سبحانه وتعالی خواسته باشد، داوم مى‌كند؛ سپس هنگامى‌که الله سبحانه وتعالی خواست آن را برداشته، ملك جبر و ستم خواهد آمد و تا وقتی‌كه الله سبحانه وتعالی خواست دوام می یابد، بعد از آن هنگامی‌كه الله سبحانه وتعالی خواست آن را دور كرده، بار ديگر خلافت بر روش و منهج نبوت می آيد، و بعد سكوت كرد.

در 3 مارچ 1924م، مطابق با 27 رجب 1342هـ.ق، خلافت اسلامی (دولت علیای عثمانی) با دستان مصطفی کمال اتاترک ملعون ملغا گردیده و جمهوری ترکیه تأسیس شد.

به این ترتیب اولین حلقۀ اسلام که عبارت از حاکمیت اسلام بود، شکسته شد، همان‌طور که رسول الله صلی الله علیه و سلم در روایت ابی امامة الباهلی خبر داده چنین‌می‌فرمایند:

«لَتُنقَضَنّ عُرى الإسلام عُروةً عروةً، فكُلّما انتقضَت عُروة تشبَّثَ النّاسُ بالتّي تليها، فأوّلهنّ نقضًا الحُكمُ وآخرهنّ الصّلاة» (أخرجه الإمام أحمد في مسنده والطّبراني في المعجم الكبير وابن حبان في صحيحه)

ترجمه: حلقه‌های اسلام خواهد شکست، هرگاه حلقه‌ای بشکند، مردم حلقه‌ای بعد از آن را محکم می‌گیرند، اولین حلقه‌ای که می‌شکند حکومت و آخرین آن نماز است.

معنی نقض حکم، ترک حکومت بر اساس اسلام و نبود آن در عرصه حیات است، در حالی‌که این امر با ملغا شدن خلافت اتفاق افتید. چون دولت خلافت هیکل و شکل نظام حکومت‌داری در اسلام است. این امر با بیعت امت با خلیفه‌ای صورت می‌گیرد که بر اساس کتاب الله و سنت رسولش صلی الله علیه وسلم حکومت و امور امت را اداره و رسیدگی کند.

ملغا شدن خلافت بزرگترین مصیبتى است که امت اسلامى به آن مبتلاء شده است و هنوز هم از پیامد آن رنج مى‏برد و همواره این مصیبت با آن همراه خواهد بود. ملغا شدن خلافت به معنی غیبت امام، همان سپری است که مطابق به فرمان الله سبحانه وتعالی امور مسلمانان را در داخل و خارج رعایت و رسیدگی نماید... غیبت امامی‌که از اسلام و مسلمین دفاع نموده و از خون و ناموس و مال... آنان پاسداری می‌کند.

به محض این‌که خورشید خلافت غروب کرد، دولت اسلامی به کشورهای مجزا، متخاصم باهم و وابسته به استعمار تقسیم شد. بر هریک از این دولت‌ها استعمار حکامی قرار داد که تابع و مزدور آن بودند که در راستای تطبیق اجندای کفر، نهادینه شدن تفرقه، و شعله‌ورسازی آتش دشمنی و نفرت پس از تلاش  برای جایگزینی رابطه وطنی و ملیتی در جای رابطه صحیح و عقیدوی اسلامی در میان امت اسلامی کار می‌کردند.

برای این‌که استعمار بتواند مسلمانان را از قضیه سرنوشت‌سازشان که عبارت از اعاده دوباره خلافت اسلامی می‌باشد، دور نگهدارد، مشکلات و قضایای را برای مسلمانا ایجاد کرد تا در عوض پرداختن به قضیۀ سرنوشت‌سازشان، مشغول آن مشکلات و قضایا شوند. لذا اولین، دقیق‌ترین و تأثیرگذارترین این قضایا بر امت، قضیۀ فلسطین بود که این سرزمین در ابتداء تحت قیمومیت و نظارت انگلیس قرار گرفت و سپس به یهودیان واگذار شد تا بر آن دولت مسخ شده‌ای خود را تأسیس کنند. این سخت‌ترین و بزرگ‌ترین مصیبت برای مسلمانان بود؛ مصیبتی‌که بسیاری از مسلمانان را به قتل عام، آوارگی، جلای وطن شدن، ذلت و فسادی در زمین، دچار نمود. به‌راستی که سلطان عبدالحمید دوم، رحمه‌الله، دقیق گفته بود؛ آنگاه که یهودیان به او پیشنهاد دادند که فلسطین را در ازای پرداخت بدهی دولت‌اش به آن‌ها بدهد، پس از این‌که به شدت امتناع کرد، به آن‌ها چنین گفت: «به هرتزل توصیه کنید در این مورد گامی جدی برندارد؛ زیرا من نمی‌توانم حتی یک وجب از سرزمین فلسطین را رها کنم؛ چون این سرزمین مال من نیست؛ بلکه مال امت اسلامی است. مردم من برای این سرزمین جهاد کرده اند و با خون خود آن را آبیاری کرده اند، یهودیان ملیون‌های خویش را نگهدارند. اگر روزی خلافت از هم پاشید، آن‌گاه می‌توانند فلسطین را بدون هیچ بهایی بگیرند... اما تقسیم (قطع شدن فلسطین) فقط بر روی جسد‌های ما اتفاق خواهد افتاد.»

سرزمین مبارک هم‌چنان رنج می‌کشد تا جایی‌که به طور خاص مسجدالاقصی و سایر مساجد اطراف آن مورد تجاوز و هتک حرمت قرار گرفته و حرمت کتاب الله زیر پا گذاشته شده است. کشتار، گرسنگی و ویران شدن شهرها و روستاها از غزه تا جنین تا نابلس هم‌چنان ادامه دارد؛ بلکه هیچ قطعه‌ای از سرزمین مبارک از پلیدی، کینه‌توزی و جنایات یهود در امان نمانده است! به درجه‌ای از جسارت و وقاحت علیه امت، رسیده اند که جز امام همان سپر امت، هیچ کس نمی‌تواند آن را باز دارد. بلی در شرایط کنونی تنها امام است که می تواند هیچ زن، کودک و کهن سال وحشت زده‌ای را به حالش رها نکند.

بلی، در نبود دولت خلافت، مصیبت‌ها و بلاهایی از جمله کشتار، آوارگی، فساد و جهل بر سرزمین‌های مسلمانان و جوامع آنان وارد شده که همه‌گی ناشی از عملکرد این حکام (که الله سبحانه وتعالی هیچ نام و نشانی از آن‌ها باقی نگذارد) بوده و می‌باشد؛ کسانی‌که مانع تأسیس دولت اسلامی و نهضت بشریت بر مبنای ایدیولوژی اسلام شدند.

در نبود دولت خلافت، زندگی بشریت به زندگی جاهلیت دوران جاهلیت اول تبدیل شده یا حتی به بدتر از آن، زندگی که در تاریکی‌های سرمایه‌داری متعفن نابود گردیده و از بی‌عدالتی، استبداد، تجاوز و گسترش فقر و فساد رنج می‌برد. بلی، توانمندی‌ها و داشته‌های امت به یغما رفته و ضعف و ذلت بر آن حکم فرما شده است.

در نبود دولت خلافت، صحنه‌های ویرانی، فساد، قتل عام و تجاوز به مقدسات در سرتاسر سرزمین‌های اسلامی از فلسطین گرفته تا سوریه، عراق، یمن، سودان و در همه سرزمین‌های اسلامی گسترش یافته است.

همه این‌ها ناشی از نبود امام همان سپر امت است؛ پس از این‌که جایگاهش را حکامی اشغال نموده که به درجه حاکم [معمولی] هم ارتقا نیافته اند؛ بلکه جز غلامان کوچک بیش برای استعمار نیستند، به فرمان آن توطئه نموده و برنامه‌های خود را برای گسترش فحشا، انحراف، فساد، فسق... اجرا می‌کنند. ای مسلمانان، غزه و شام و آن‌چه بالای آن‌ها می‌گذرد از ما دور نیست؛ در حالی‌که هم‌چنان آبشارهای خون این سرزمین‌ها در جریان است.

ای مسلمانان! آیا می‌دانید وجود خلافت اسلامی که امور مسلمانان را سیاست و بر اساس اسلام رعایت و رسیدگی می‌کند، یعنی چه؟!

بازگشت دوباره خلافت اسلامي به اين معنی است كه سیادت، يعنی حكومت، از آن اسلام، دين حق الله سبحانه وتعالی بوده، آرامش و عدالت شامل تمام ملت‌های روی زمين شده و بشريت از مفاسد سرمايه داري مصون می‌ماند.

بازگشت دوباره خلافت اسلامي به اين معنی است كه مسلمانان خود صاحب اراده خود شده و اقتدار از آن امت خواهد بود؛ طوری‌که امت با خليفه‌ای كه از شرایط خلافت، از شرایط (انعقاد و افضلیت) كه اسلام به آن دستور داده بیعت نموده و این‌گونه خلیفه (در حاکمیت و اقتدار) از آنان نمایندگی می‌کند و این خلیفه آنان را زیر چتر پرچم اسلام یکپارچه ساخته و بر مبنای رضایت الله سبحانه وتعالی آنان را رهبری و سیاست می‌کند؛ چون واجب است که این خلیفه به ما انزل الله حکم کند. بر امت نیز واجب است که از آن اطاعت کند. بدین ترتیب، این فرموده رسول الله صلی الله علیه وسلم «كُلّكم راعٍ وكلّكم مسؤولٌ عن رعيّته...؛ هریک از شما راعی هستید و هر یک از شما در برابر رعیت‌اش مسئول هست...» در میان شان نمود دار شده و خلیفه بر امت حق اطاعت داشته و امت نیز حق محاسبۀ آن را دارد.

بازگشت دوبارۀ خلافت اسلامی به این معنی است که مسلمانان در زیر سایه یک دولت واحد یکپارچه می‌شوند، یک نظام بر آنان حکومت می‌کند که عبارت از نظام اسلام است؛ نظامی‌که نه قبل از آن و نه بعد از آن عدالتی وجود داشته است، یک پرچم بر آنان سایه می‌افگند، که عبارت از پرچم رسول الله صلی الله علیه وسلم است، جنگ شان یکی است، صلح شان یکی است، آنان امت واحد جدای از مردم هستند، و این فرموده رسول الله صلی الله علیه وسلم «مثلُ المؤمنين في توادّهم وتراحمهم وتعاطفهم مثل الجسدِ إذا اشتكى منه عضو تداعى له سائر الجسد بالسّهر والحمّى...؛ مثل مؤمنین در دوستی، ترحم، و عطوفت بین شان، مثل جسدی است که اگر عضوی از آن شکایت کند سایر [اعضای] جسد، برای تب کردن و بیدار ماندن به خاطر آن، یکدیگر را فرامی‌خوانند...»  در میان شان نمودار می‌گردد.

بازگشت دوبارۀ خلافت اسلامی به این معنی است که سرزمین‌های اسلامی از بردگی استعمار کینه‌توز، در رأس آن فلسطین مبارک، از چنگال تفاله‌های یهود آزاد خواهند شد. همان‌طور که یهود پس از طوفان اقصی در برابر مجاهدین (از شرافت مند ترین قهرمانان امت) به واقعیت و بی‌ثباتی رژیم خود پی‌برد، ما اعلام می‌کنیم که امت پر از قهرمانانی بسان قهرمانان طوفان اقصی می‌باشد. به همین علت است که بازگشت دوبارۀ خلافت برای مسلمانان معانی زیادی دارد.

بازگشت دوباره خلافت اسلامی به معنی بازگشت دارائی و توانمندی‌های امت است، اعم از توانمندی انسانی آن، از علما و مخترعان، محققین و مجاهدان آن، توانمندی‌ها و ثروت های مادی آن باز خواهد گشت تا از آن‌ها بهترین بهره‌برداری را بنماید تا امت از نظر فکری و مادی پیشرفت کند، امنیت و آرامش و ثبات در میان امت حاکم شود. پس در آن‌گاه دیگر ترس، ذلت، گرسنگی و ظلمی وجود نخواهد داشت.

بازگشت دوباره خلافت اسلامی به معنی سیادت و سروری اسلام در جهان، برتری و تمدن عالی اسلامی بر تمدن سرمایه داری و حتی سرنگونی سرمایه‌داری و نجات مسلمانان و حتی کل بشریت از ظلم و فساد آن است.

 مهم‌تر از همه، بازگشت دوباره خلافت اسلامی به این معنی است که مسلمانان  در برابر الله سبحانه وتعالی بریءُ الذمه قرار می‌گیرند. زیرا تنها از طریق خلافت است که می‌توانیم واقعاً از الله سبحانه وتعالی اطاعت کرده و حق اطاعت را اداء نماییم، چون تنها از طریق خلافت است که می‌توانیم اسلام را در سطح فردی، گروهی و دولتی به طور کامل تطبیق کنیم.

در اخیر باید خاطر نشان کرد که امت اسلامی با عقیدۀ اسلامی که حمل می‌کند، امت زنده ای بوده و هم‌چنان زنده باقی خواهد ماند، حتی اگر مدتی سرکوب شده باشد و در اثر فریبکاری و تلاش و کوشش دشمنان، ضعیف شده باشد؛ تلاش‌هایی‌که دینش را مخشوش ساختند تا اعتمادش را به آن از دست بدهد و بعد اعتمادش را به خودش را نیز از دست بدهد. آگاه باشید که امت در حالتی قرار دارد که مظاهر حیات دوباره در آن پدیدار گشته است، طوری‌که زبان حال امت برای حکام حاکمه بر آن و برای هرکسی‌که امت را می‌فروشد، می‌گوید: "ما به زودی دست شما را از سرمان، از دین، فرزندان و توانایی‌های و دارائی‌های‌مان دور خواهیم کرد. برای عمر حق چیزی بیش نمانده تا بیرون آمده و فریاد سردهد که امت دوباره خلافت را می‌خواهد."

ما با اذن و اراده الله سبحانه وتعالی در پایان حکومت جبری قرار داریم که رسول مان و حبیب مان صلی الله علیه و سلم خبرش را داده است؛ حکومت جبریی‌که در عقب آن خلافت راشده بر منهج نبوة قرار دارد. آری، ما در آستانه تغییر اساسی، ریشه‌ای و صحیح قرار داریم... بارالها، این تغییر را زودتر قرار بده! ای ارحم الراحمین! ما را در زمره شاهدان دولت خلافت، پیشوایان و لشگریان آن قرار بده! آمین.

برگرفته از شماره 450-451-452 مجله الوعی

رجب – شعبان – رمضان 1445هـ.ق الموافق شباط – آذار – نيسان 2024م.

نویسنده: سلافة شومان – بیت المقدس

مترجم: محمد علی مطمئن

ادامه مطلب...

نظام سرمایه‌داری خود را با دستان خودش هلاک می‌کند!

(ترجمه)

خبر:

جروم پاول، رئیس بانک مرکزی یا فدرال رزرو، دربارۀ وضعیت اقتصادی آمریکا هشدار داده است که افزایش مداوم تورم احتمالاً هرگونه کاهش نرخ بهره را تا اواخر سال جاری به تعویق می‌اندازد؛ زیرا داده‌های اخیر به وضوح اطمینان بیشتری را به ما نداده که افزایش نرخ‌ها تحت کنترل می‌باشد. وی افزود: در حال حاضر باتوجه به قدرت بازار کار و افزایش تورم، بهتر است که به سیاست انقباضی زمان بیشتری برای کار داده شود و اجازه دهیم داده‌ها و پیش‌بینی‌های متغیر ما را راهنمایی کنند.

این اظهارات پس از سخنرانی قبلی معاون رئیس بانک مرکزی فدرال، فیلیپ جفرسون است که به نظر می‌رسد احتمال این‌که امسال بانک مرکزی فدرالی سه بار کاهش نرخ بهره اصلی را اجرا نکند، افزایش یافته است. این نرخ در حال حاضر در سطحی بالاتر از چند دهۀ پیش پس از یازده بار افزایش نرخ بهره که دو سال پیش آغاز شد قرار دارد. رئیس بانک مرکزی فدرال در شهر ریچموند ایالت ویرجینیا اظهار داشته که برخی از داده‌های اخیر، از جمله شاخص مصرف‌کنندگان، برای حفظ روند نرخ بهره‌ای پایین مناسب نیستند. (سکای نیوز عربی، ۱۷/۰۴/۲۰۲۴م)

تبصره:

تمامی شاخص‌ها به وضوح حاکی از وضعیت نامطلوبی است که دلار به طور خاص و اقتصاد آمریکا به طور کلی با آن دست و پنجه نرم می‌کنند. این موضوع سرمایه‌گذاران را به ادامه سرمایه‌گذاری بالای دلار مجاب نخواهد کرد؛ بلکه باور آن‌ها را متزلزل و دچار ناامیدی می‌کند. این مسأله در حالی اتفاق می‌افتد که در دوره‌ای از انتخابات قرار داریم که ممکن است در آن اتفاقات دشوار و منحصر به فردی رخ دهد و ممکن است آخرین دورۀ انتخابات سراسری در تمام ایالت‌های آمریکا باشیم. این احتمال وجود دارد آمریکا با رکود اقتصادی مواجه شود، رکودی که با وجود راه‌حل‌های مختلف و گوناگون فدرالی بخاطر تورم شدید هیچ راه نجاتی از آن وجود ندارد. در نتیجه ممکن است به شکل بی‌سابقه‌ای باعث فلج شدن حرکت اقتصادی آمریکا شود.

بنابراین، متوجه می‌شویم، مسائل سیاسی سنگینی که بر دوش دولت آمریکاست، مشکلات آن را زیادتر نموده و اگر قدرتی وجود می‌داشت که با آمریکا بر سر جایگاه بین‌المللی‌ آن رقابت کند، بدون شک نتایج به نفع آن ختم می‌شد؛ اما بعضی متوجه ضعف بزرگی که این دولت را در سطح داخلی به صورت خاص و سطح بین‌المللی به صورت کلی با فروپاشی مهم‌ترین ارکان حقوق بین‌الملل و قواعد بین‌المللی احاطه کرده است، نشده‌اند؛ چنانچه این امر باعث خواهد شد که اکثر دولت‌ها به دنبال جای‌گزینی برای این نظام فرسوده باشند؛ به ویژه با فشار مردمی که بر سر آنان قرار دارد. از این نظام فرسوده جز قراردادهای اقتصادی که این دولت‌ها را به دولت ابرقدرت یعنی آمریکا وصل می‌کند، چیز دیگری باقی نمانده است. با از بین رفتن قرارداد اقتصادی که به همین نزدیکی اتفاق خواهد افتاد شاهد از گسستگی و جدایی در بین کشور‌های جهان و از هم‌پاشی ستون‌های جامعۀ بین‌المللی خواهیم بود که دیگر توان ایستادن را ندارند. دیری نخواهد گذشت که مجال برای کشورهای در حال‌توسعه فراهم خواهد شد؛ به‌ویژه اگر خارج از نظم فعلی جهانی باشد.

هیچ کشور در حال توسعه‌ای وجود ندارد که بتواند با قدرت متولد شود و تحت شرایط کنونی مقاومت کند و راه‌حلی در اختیار داشته باشد که جهان را از هلاکتی که نظام سرمایه‌داری به بار آورده است نجات دهد، به جز مبدأ اسلام که از سوی الله سبحانه وتعالی برای معالجه و تنظیم روابط انسان‌ها نازل شده و موافق با فطرت انسان است.

پس ای انسان‌های خردمند دنیا! باتلاق اجتناب‌ناپذیر دنیا پیش روی شما قرار دارد. شما تنها دو انتخاب دارید و انتخاب سومی در کار نیست؛ یا در این باتلاق می‌افتید و منتظر سرنوشت خود می‌مانید و یا خود را از  شر این نظام سرمایه‌داری حریص خلاص می‌کنید.

ای مسلمانان! داروی نجات‌بخش زندگی‌ای که بشریت سزاوار آنست، در دست شماست! و این داروی نجات بخش مبدأ (دین) بی‌بدیل الهی است که باعث سعادت انسان‌ها و بازگشت کرامت و انسانیت آن‌ها می‌شود. پس برای از سرگیری زندگی اسلامی و تطبیق اسلام در زیر نظام خلافت بر منهج نبوت سعی و تلاش نمایید تا انسان‌ها را از بندگی بندگان به سوی بندگی پروردگارشان درآوریم و آنان را از شر و طمع نظام سرمایه‌داری به عدل اسلام برسانیم.

الله سبحانه وتعالی نور خود را کامل می‌کند؛ هرچند کافران این را نپسندند؛ اما جایگاه ما در برابر این نور چیست؟ آیا ما از جانشینان نیکوکاران خواهیم بود که همگام با این نور در حرکت هستند یا برعکس؟ انتخاب در دستان ماست. الله سبحانه وتعالی می‌فرماید:

﴿يُرِيدُونَ لِيُطفِـُٔواْ نُورَ ٱللَّهِ بِأَفوَٰهِهِم وَٱللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِۦ وَلَو كَرِهَ ٱلكَٰفِرُونَ﴾ [صف: ۸]

ترجمه: می‌خواهند نورِ الهی را با سخنان دروغین خویش خاموش کنند؛ ولی الله، نورش را کامل می نماید؛ هرچند برای کافران ناخوشایند باشد.

نویسنده: نبیل عبدالکریم

مترجم: عبدالرحمن مستنصر

ادامه مطلب...

اتحاد امت اسلامی و رهبران آن؛ رمز احیای قدرت مسلمانان در سرتاسر جهان!

(ترجمه)

خبر:

حمله رژیم یهود بالای غزه به یک نگرانی مهم جیوپولیتیک در جنوب شرق آسیا تبدیل شده است و با وجود فاصلۀ جغرافیایی غزه از آسیای جنوب شرقی، موضوع آن از کشمکشی که در دریای جنوب چین جریان دارد، بیشتر در بین مردم طنین‌انداز شده است؛ زیرا بیش از چهل درصد از جمیعت آسیای جنوب‌شرقی مسلمان هستند که اکثریت آن‌ها  را جمیعت اندونیزیا، مالیزیا و برونئی تشکیل می‌دهند. حتی در سنگاپور که حدود  پانزده درصد از جمیعت آن را مسلمانان تشکیل می‌دهند، به این مسأله  به عنوان یکی از مهم‌ترین قضایا دیده می‌شود.

مطالعۀ انجام  شده توسط مرکز مطالعات آسیایی در مؤسسۀ یوسف اسحاق، واضح ساخت که جنگ رژیم یهود در غزه بر سیاست داخلی سرزمین‌های جنوب‌شرقی آسیا که اکثریت آن‌ها مسلمانان هستند، تأثیر گذاشته است. در این‌جا نظریات گوناگونی وجود دارد؛ طوری‌که برخی سرزمین‌ها حملات حماس به رژیم یهود را محکوم می‌کنند و برخی دیگر همراهی و حمایت خود از مردم فلسطین را اعلام می‌کنند.

مصاحبه‌کنندگان بر اهمیت پایبندی به قوانین بین‌المللی تأکید کرده و از آتش‌بس حمایت می‌کنند. سنگاپور مواضع اصولی خود را حفظ کرده و خواستار راه‌حل دو کشوری از طریق مذاکره است. دولت‌های اندونیزیا، برونئی و مالیزیا به حمایت بی‌دریغ خود از قضیۀ فلسطینیان افتخار می‌کنند. این بحران چالش‌هایی به وجود آورده که بر اخلافات مذهبی غلبه کرده و وحدت منطقه را حفظ می‌‌کند.

تبصره:

مسألۀ اشغال فلسطین توسط یهود و جنگ غزه به یک قضیۀ اساسی برای تمام مسلمانان در سرتاسر جهان مبدل شده است، نه تنها در جنوب‌شرق آسیا؛ بلکه در سایر نقاط جهان مانند آفریقا، آمریکا، اروپا، استرالیا و غیره. این قضیه روحیۀ هم‌بستگی و برادری دائمی در بین مسلمانان را تأیید می‌کند، صرف نظر از این‌که در مناطق اکثریت مسلمان و یا اقلیت مسلمان بسر می‌برند. این موضوع وجوب ایمان به اوامر الله سبحانه وتعالی و پیامبر صلی الله علیه وسلم را واضح می‌سازد و تأکید می‌کند که مسلمانان مانند یک ساختمان مستحکم هستند که هر قسمت آن قسمت دیگر را محکم می‌کند یا مانند یک جسم واحد هستند که اگر یک عضو آن به درد آید، سایر اعضا آن درد را احساس می‌کنند. لذا باید برادری و انسجام خود را حفظ کنند.

این وحدت ایمانی در گذشته، قوی‌ترین نیروی مسلمانان را تشکیل می‌داد؛ چنانچه امت اسلامی توسط آن  دشمنان  خود را به وحشت انداخته و نصرت و پیروزی آن‌ها را تضمین می‌کرد. با این وجود، این نیروی معنوی زمانی به قدرت مادی تبدیل می‌شود که توسط حکامی حمایت شود که بخاطر اخوت اسلامی و ایمان در این حماسه اشتراک می‌کنند.

در حال حاضر، با وجود این‌که مسلمانان در حمایت از مبارزات برادران خود در غزه متحد هستند، حکام‌شان به دشمنان امت نزدیکی جسته، مصلحت‌های سیاسی شخصی خود را بر امت ترجیح داده‌اند. این ناهماهنگی در بین آرمان‌های ملت‌های مسلمان و برنامه‌های حکام‌شان باعث افزایش هرج و مرج، ناملایمت و بردگی‌ای می‌شود که مسلمانان از ان رنج می‌برند.

بنابر این، مهم‌ترین آجندای مسلمانان امروزی، وحدت افکار و احساسات‌‌ و تلاش جمعی برای اقامۀ دولتی است که بر اساس عقیدۀ اسلامی استوار بوده و مصلحت امت در اولویت آن قرار داشته باشد. این تنها با تلاش بی‌وقفه برای تفاعل با جامعه، گسترش اسلام، رد عقاید کفر و افشای برنامه‌های افراد فاسد در قدرت که با احکام اسلام در تضاد است، محقق می‌شود. پروردگارا! به ما قدرت، استقامت و شکیبایی عطا کن! آمین!

نویسنده: عبد الله اسوار

مترجم: حسن سلحشور

ادامه مطلب...

در طول تاریخ نظامی اسلام فرماندهان نظامی مسلمان تاریخ جنگ‌ها را در شرایط دشوار به نفع اسلام رقم می‌زدند؛ اما امروز کجاست جانشینان بزرگوار آن‌ها؟

  • نشر شده در سیاسی

(ترجمه)

پیامبر بزرگوار اسلام حضرت محمد المصطفی صلی الله علیه‌و‌آله‌و‌سلم، فرمانده زنده‌یاد تمام مسلمانان، از میان القاب مبارک خود، خود را پیامبر جنگ‌های شدید (ملاحم) معرفی کرده است. سیدنا حذیفه رضی الله تعالی عنه می‌فرمایند که روز پیامبر صلی‌الله علیه‌وآله‌وسلم را در یکی از کوچه‌ها ملاقات کردم. رسول معظم صلی‌الله علیه‌وآله‌وسلم فرمودند:

«أَنَا مُحَمَّدٌ، وَأَنَا أَحْمَدُ، وَأَنَا نَبِيُّ الرَّحْمَةِ، وَنَبِيُّ التَّوْبَةِ، وَأَنَا الْمُقَفَّى، وَأَنَا الْحَاشِرُ، وَنَبِيُّ الْمَلاحِمِ» (الشمائل المحمديةAsh-Shama'il Al-Muhammadiyah.)

من محمد و احمد هستم. من پیامبر رحمت هستم. من پیامبر توبه هستم. من مقفی هستم و من حاشر (جمع کننده) هستم و من پیامبر جنگ و جهاد هستم.

پیامبر ما یگانه الگوی افسران نظامی ما در راستای رقم زدن جنگ می‌باشد. زمانی‌که تعداد زیادی از مسلمانان در جنگ حنین تحت تأثیر حمله غافل‌گیرانه دشمن قرار گرفته و به هر طرف پراکنده شدند، برای چند لحظه‌ای جهت جنگ ظاهراً به نفع دشمن رقم خورد که شرح آن در قرآنکریم به این الفاظ آمده است:

﴿وَيَوْمَ حُنَيْنٍ ۙ إِذْ أَعْجَبَتْكُمْ كَثْرَتُكُمْ فَلَمْ تُغْنِ عَنْكُمْ شَيْئًا وَضَاقَتْ عَلَيْكُمُ الْأَرْضُ بِمَا رَحُبَتْ ثُمَّ وَلَّيْتُمْ مُدْبِرِينَ﴾ [توبه: 25]

ترجمه: در روز حنين، آنگاه كه انبوهى لشكرتان شما را به شگفت آورده بود؛ ولى براى شما سودى نداشت و زمين با همه فراخيش بر شما تنگ شد و بازگشتيد تا آن‌که همه رو به فرار نهادید.

در روایات گفته شده کسی جز اهل بیت پیامبر الله صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم و چند مهاجر باقی نماند. بنابراین، در این وقت حساس فرمانده زنده‌یاد ما، پیامبر الله صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم با کمال شجاعت و مردانگی به پیش رفت و اعلان کرد که: «أنا النبي لا كذب؛ همانا من پیامبر هستم؛ نه دروغ‌گو.» (النووی) مسلمانان به محض شنیدن صدای رسول الله صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم دوباره صف‌آرایی نموده صحنۀ جنگ را به نفع خویش رقم زدند تا این‌که الله سبحانه‌وتعالی از لطف خود نصرت و پیروزی بزرگی را شامل حال شان گردانید.

در جنگ قادسیه، علی‌رغم این‌که سعد ابن ابی‌وقاص رضی الله‌تعالی‌عنه به درد سیاتیک مبتلا شده بود، مسلمانان را در برابر لشکر فارس که تعدادشان پنچ برابر تعداد مسلمانان بود، به پیروزی رساند. نقطه تحول در این جنگ زمانی رخ داد که مسلمانان قاطعانه به استفاده ارتش فارس‌ از فیل‌ها واکنش فوق‌العاده نشان داده و بصورت استراتیژیک به فیل‌ها حمله نمودند و آن‌ها را از پا درآوردند. این بود که تاریخ جنگ به نفع مسلمانان رقم خورد.

در جنگ یرموک، شجاعت بی‌مثال خالد بن ولید رضی الله‌تعالی‌عنه بود که با 60 نفر از همراهانش در نخستین تبادل نظامی با 60 هزار نفر از سپاهیان رومی مواجه گردیده و یک آرایش حلقوی را ایجاد کرد. با انجام این کار چنان وحشتی در دل دشمن ایجاد کرد که مورال جنگی شان را کاملاً از دست دادند.

قطز و بیبرس از جمله کسانی بودند که علی‌رغم حمله و وحشت مغول، به نامۀ تهدیدآمیز نماینده هلاکوخان-کتابغا- جواب دندان شکنی دادند. کتابغا نوشته بود که: «ما زمین را به بردگی گرفتیم، كودكان را يتيم كرديم، مردم را عذاب داديم و كشتیم، عزت و آبروی سرداران شان را نابود كرديم. چی فکر می‌کنی، آیا می‌توانی از ما فرار کنی؟ دیری نخواهد گذشت که خواهی دانست با چه چیزی روبرو خواهی شد.»

مغول‌ها تمامی قوانین و معیارهای اخلاقی را زیر پا کردند که این امر قطز را وادار کرد تا با اعدام هیئت مغول در ملأ عام در دروازه اصلی قاهره –باب زویله- جنگ را اعلام کند. این عمل جسورانۀ قطز نه تنها این‌که روحیه مسلمانان هول‌زده را افزایش داد؛ بلکه تعهد قطز را به جهاد نسبت به ترس و بزدلی نیز برجسته‌تر ساخت. در حالی‌که جهت جنگ به نفع مغول‌ها رقم خورده بود، قطز با نشان دادن شجاعت باورنکردنی از خود، کلاهش را کنار گذاشته و حملۀ شجاعانۀ را علیه دشمن به راه انداخت. این اقدام قاطعانه مسیر نبرد را تغییر داد و منجر به پیروزی گردید. در تاریخ 3 سپتمبر 1260م تنها چند هفته پس از پیروزی عین جالوت، سوریه آزاد شد و منجر به فروریختن سنگر دشمن گردید.

این گونه بود که سعد بن معاذ رضی‌الله‌تعالی‌عنه فرمانده مسلمانان در مشورت با رسول‌الله صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم قبل از غزوه بدر به گونۀ صریح و تزلزل نا‌پذیر فرمود: «فوالذي بعثك، لو استعرضت بنا هذا البحر فخضته لخضناه معك، وما تخلَّف منا رجل واحد، وما نكره أن تلقى بنا عدونا غداً. إنا لصبر في الحرب، صدق في اللقاء. لعل الله يريك منا ما تَقَرُّ به عينك، فسر بنا على بركة الله؛ قسم به ذاتی‌که تو را به حق فرستاده است، اگر ما را به کنار این دریا ببری و به امواج دریا بزنید، ما نیز به همراه شما به دریا خواهیم زد و حتی هیچ کس از ما از تو سرپیچی نخواهد کرد! ما ناپسند نمی‌دانیم که فردا ما را با دشمن روبرو سازی، چه ما در جنگ سخت شکیبا و در رویاروی با دشمن راست قامت و استواریم، شاید که الله سبحانه وتعالی چشمت را بدانچه فردا از ما خواهید دید، روشن بدارد، پس به تأیید و برکت الله ما را رهسپار میدان نبرد کن. رسول الله صلی‌الله‌علیه‌وسلم از سخن سعد بسیار شادمان شد و به نشاط آمد و فرمود: «رهسپار شوید و بشارت دهید؛ زیرا الله سبحانه وتعالی یکی از این دو گروه را به من وعده داده است. به الله سوگند که گویی اینک کشتارگاه گروه مشرکان را می‌نگرم.»

کجاستند فرمانده‌هان نظامی امروز که از رنج امت اسلامی بکاهند و برای تأسیس خلافت اسلامی به نبرد دست یازیده و بخاطر تحقق این امر مهم زندگی‌شان را قربانی کنند؟ این فرمانده‌هان تنها در تحت رهبری یک خلیفه واحد با یک نیروی قدرت‌مندی به مبارزه با یهود خواهند پرداخت؛ حرکت و اقدام قاطعانه‌ای که می‌تواند اجیران غربی را که باعث رنج و تکلیف امت اسلامی شده اند، از میان برداشته و وحدت در میان صفوف شان را تقویت می‌کند. جهان اسلام مشتاقانه انتظار ظهور چنین رهبری را دارد. از همین‌رو، از نیروهای ارتش سوال می‌کنیم؛ "چه کسی از شما حاضر است تا اقدامات لازم را برای دست‌یافتن به این امر بزرگ اتخاذ نماید؟"

نویسنده: عمران یوسف‌زی

برای دفتر مطبوعاتی مرکزی حزب‌التحریر

4 شوال 1445هـ.ق.

13 اپریل 2024م.

ادامه مطلب...

خامنه‌ای؛ تعداد موشک‌های پرتاب شده موضوع فرعی‌ست؛ مهم اثبات قدرت نیروهای مسلح ما در سطح جهان است!

(ترجمه)

خبر:

علی خامنه‌ای رهبر جمهوری اسلامی ایران، روز یکشنبه تعداد موشک‌های شلیک شده به سمت اسرائیل را موضوع فرعی دانست و گفت: آنچه مهم‌تر از همه است، اثبات توانمندی‌های نیروهای مسلح ایران در سطح بین‌المللی است. هم‌چنان خامنه‌ای در دیدار با سران ارتش افزود: «به فضل الهی  نیروهای مسلح تصویر خوبی را از توانمندی و اقتدار خود و چهره‌ای شرافتمندانه‌ای را از مردم ایران به نمایش گذاشته‌اند و قدرت ارداه ایرانیان در عرصه بین‌المللی را ثابت ساختند». (منبع: آر تی غربی، 2024/04/21)

تبصره:

ما با حکام و اتباع حکامی امتحان می‌شویم که غیرت و شجاعت ندارند. آن‌ها محافظ مردم خود و امت اسلامی نیستند. خوی و عادت آن‌ها دروغ و مکر با مردم است. کسی ریش آن‌ها را ببیند، فکر می‌کند آن‌ها پرهیزگار و پاک هستند.

ولی کسانی‌که کم‌ترین آگاهی سیاسی دارند، حقیقت این ریش‌ها را درک کرده‌اند که فریبکاری، نفاق و دروغ را پنهان می‌کنند. علیه رژیم یهودی با موشک‌ها و طیاره‌های بی‌سرنشین حمله کردند که در نتیجه 99 فیصد آن‌ها قبل از رسیددن به حریم هوای فلسطین اشغالی سرنگون شدند. چنانچه یک مقام امریکایی گفت: «موشک‌های شلیک شده خسارات و انفجارهایی را در داخل اسرئیل در پی‌نداشت.» این نشان دهنده واقعیت حاکمان ایران است و این‌که آن‌ها هم در ردیف سیسی، عبدالله الثانی، بشار اسد و محمد بن سلمان قرار دارند که از رژیم یهودی محافظت و حمایت می‌کنند.

این حاکمان به موجودیت رژیم یهودی اهمیت می‌دهند و به مردم فلسطین که صبح و شام هزارهاتن از آن‌ها شهید می‌شوند، اهمیت نمی‌دهند. محافظت از رژیم یهودی را لازم می‌دانند؛ اما حفاظت از مسجد الاقصی را لازم نمی‌دانند. به این اهمیت می‌دهند که مسابقه داشته باشند تا با رژیم یهودی روابط بر قرار کنند و اما با کسانی‌که در غزه از گرسنگی می‌میرند، اهمیت نمی‌دهند.

در حقیقت امریکا دشمن اسلام و مسلمانان است که انقلاب ایران را به نام اسلام به قدرت رساند و حاکمان ایران از آن زمان تا به امروز در مدار امریکا در گردش هستند. امریکا می‌خواهد ایران به خاطر بی‌ثباتی خاورمیانه به عنوان یک قدرت نظامی باشد، و حاکمان ایران منتظر اوامر امریکا برای پاسخ یا عدم پاسخ هستند. علاوه بر این، امریکا به بهانه دفاع از کشورهای منطقه و حفاظت از آن‌ها در برابر هیولای هولناک (ایران) پایگاهی نظامی می‌سازد. هم‌چنان ایران افکار مسموم و زهری را که به کفر منجر می‌شود، به مردم منطقه صادر می‌کند و بر اساس این افکار تشکیلاتی را ایجاد می‌کند و با پول و سلاح از آن‌ها حمایت می‌کند. بر اساس اعتراف سیاستمدار امریکایی بدون کمک ایران در عراق، امریکا نمی‌توانست در آنجا حضور داشته باشد. هم‌چنین دولت ایران اولین دشمن مفکوره خلافت است و با کسانی‌که به خاطر اقامه آن کار می‌کنند، می‌جنگد؛ قسمی‌که ایران و حزب لبنانی آن در سوریه انجام دادند و مسلمانانی را که برای خلافت کار می‌کردند و کسانی که از آن مفکوره حمایت می‌کردند، کشتند.

ای مردم ایران! در میان شما افراد مخلصی وجود دارد که به این گروه کاذب، صادق نیستند؟ بناءً فریب ریش‌های آن‌ها را نخورید؛ پس تلاش ورزید تا امت اسلامی را از این حکام شرور خلاص کنید.

هم‌چنان خطاب به ارتش ایران! از این دروغگویان اطاعت نکنید و در راه الله سبحانه وتعالی جهاد و تلاش کنید؛ قسمی‌که شایسته اوست، به خاطر استقرار حاکمیت الله در روی زمین و حمایت از مظلومان مسلمانان و آزدگان مسجدالاقصی تلاش کنید و نیز غزه را نصرت دهید و اصفهان را که یهودیان به آن حمله کردند، نصرت دهید! هم‌چنان انتقام کشته‌های قونسولگری ایران در دمشق و انتقام خون مسلمانان را بگیرید! ای ارتشیان ایران! انتقام خون خود را قبل از این‌که توسط غرب و یهودیان کشته شوید، بگیرید و نامه اعمال‌تان را پیش الله سبحانه وتعالی سفید کنید تا از جمله فائزین قرار گرید.

نویسنده: محمد سلیم

مترجم: پارسا امیدی

 

ادامه مطلب...

مجوز مجدد مک‌کارتیزم ( تاریخ سیاه آمریکا)

  • نشر شده در سیاسی

)ترجمه شده)

تأیید اخیر توسط سنای آمریکا  برای مجوز مجدد در بخش 702 قانون نظارت اطلاعات خارجی  (FISA) دوباره  بحث‌های داغی را در مورد آزادی‌های مدنی و امنیت ملی در این کشور شعله‌ور کرده است. این برنامۀ نظارتی مورد اختلاف به سازمان‌های جاسوسی  امریکا اجازه می‌دهد تا بدون حکم قضایی نظارت الکترونیکی انجام دهند، این مسأله از گذشته‌های دور موضوع اصلی نگرانی‌ها در میان سازمان‌های آزادی مدنی بوده است. تصویب این قانون با 60  رأی موافق در برابر  34 رای مخالف، تأیید  آشکار از تنش مداوم بین ضرورت‌های امنیتی و آزادی‌های مدنی آمریکا است.

بخش 702 به سازمان‌های جاسوسی آمریکا اختیار می‌دهد که ارتباطات غیر آمریکایی‌ها خارج از قلمرو  این کشور، از جمله ارتباطات شامل شهروندان آمریکا با خارجی‌ها است، جمع‌آوری کنند. در واقع، این قانون  به سازمان‌های جاسوسی آمریکا  اجازه می‌دهد که ارتباطات بین افرادی که شهروندان آمریکایی و یا غیر امریکای  هستند را تعقیب  و معلومات آن‌ها را جمع‌آوری کنند، بدون توجه به اینکه آیا شهروند آمریکا هدف اصلی نظارت است یا خیر. این می‌تواند شامل تماس‌های تلفنی، ایمیل‌ها، پیام‌های متنی یا هر نوع دیگری از ارتباطات باشد.

نظارت گسترده، سوء استفاده، و نقض حریم خصوصی اصلاً چیزی جدید در امریکا نیست؛ در واقع، این عادت گذشته است. تصمیم به صدور مجوز جدید برای بخش 702 - شواهد آشکاری از تضعیف آزادی‌های شهروندان توسط دولت امریکا به خاطر آنچه آنها نگرانی امنیتی می‌گویند است. مدیر مرکز ملی مبارزه با تروریسم آمریکا در مقابل کمیته امنیت داخلی سنا گفت: «همان‌طور که با حوادث ماه گذشته ثابت شده است، وسعت تهدید تروریستی بسیار است و کشور ما باید اصول اصلی (مبارزه با تروریسم) را حفظ کند تا نظارت مداوم را تضمین نماید»  او به حملۀ حماس به اسرائیل  ارجاعات مکرری داد و به کنگره توصیه کرد «این قانون حیاتی را تجدید نظر کند».

بنابراین، بخش 702 به فراهم نمودن دلایل لازم برای هدف‌گیری گروه‌های خاص بر اساس دین، نژاد یا دیدگاه سیاسی،  بدون اینکه  به آزادی‌های فردی توجه کنند، به اقدامات خویش ادامه خواهد داد. فشار برای گسترش قدرت‌های نظارتی دولت در حالی افزایش پیدا کرده است که مقامات این کشور به تحقیق در مورد گروه‌های حامی فلسطین فراخوان داده‌اند. در حال حاضر در  ایالت ویرجینیا، لوي څارنوالی تحقیقی را در مورد فعالیت‌ها جهت جمع‌آوری کمک‌های مالی برای فلسطین، شامل ادعاهایی  حمایت از حماس را  آغاز کرده است. بی‌گمان، پشت تصویب مجدد فعاليت‌هاي این سازمان تلاش‌ها برای ساکت کردن اعتراض و سرکوب مخالفت‌ها به خصوص در مورد رویدادهای جاری در غزه وجود دارد. رأی منفی اخیر برای نشان دهندۀ نارضایتی رو به افزایش با دولت آمریکا و نقش آن در نسل کشی در غزه صادر شده است. دولت آمریکا نیاز دارد تا نظارت بی‌پایان دولتی را حفظ کند و آن را با هر قیمتی انجام دهد. این یک وسیله برای تسلیم کردن مسلمانان به قبول سیاست‌های امریکا و بخشی از جنگ مداوم آن با اسلام در جهان و این کشور است. به عنوان مسلمانان نمی‌توانیم اجازه دهیم این تدابیر شدید ما را نگران کنند و باید به گفتن سخنان حق و دفاع از دین خویش ادامه دهیم. این وعده الله متعال است که نور اسلام پیروز خواهد شد.

إِنَّ الَّذِينَ كَفَرُواْ يُنفِقُونَ أَمْوَالَهُمْ لِيَصُدُّواْ عَن سَبِيلِ اللّهِ فَسَيُنفِقُونَهَا ثُمَّ تَكُونُ عَلَيْهِمْ حَسْرَةً ثُمَّ يُغْلَبُونَ وَالَّذِينَ كَفَرُواْ إِلَى جَهَنَّمَ يُحْشَرُونَ ] انفال : ۳۶[

ترجمه: به راستی کسانی که کافر شدند، اموالشان را برای بازداشتن (مردم) از راه الله خرج می کنند، پس به زودی همه را خرج می کنند، آنگاه (مایۀ) حسرت وپیشمانی بر آنان خواهد بود، سپس شکست می خورند، و (سرانجام) کسانی که کافر شدند، به سوی (آتش) جهنم رانده می شوند.

نوشته شده توسط هیثم ابن ثابت برای دفتر مطبوعات مرکزی

مترجم: ضمیر

ادامه مطلب...
Subscribe to this RSS feed

سرزمین های اسلامی

سرزمین های اسلامی

کشورهای غربی

سائر لینک ها

بخش های از صفحه